Bästa bok-presenterna till studenten

Har du någon i din närhet som snart kommer att ta studenten eller examineras från sin utbildning? Då vill du säkerligen gratulera och uppvakta din vän eller familjemedlem lite extra. De klassiska studentpresenterna i form av muggar, tröjor, spel eller champagneglas är alla roliga och bra alternativ, men vill du ge något unikt och utöver det vanliga kan du istället välja att ge bort en bok.

Fördelen med att välja en bok att ge bort i studentpresent är att du ger mottagaren en gåva som denne kan ha nytta av om och om igen. Visst kan det vara kul med en mysig middag som studentpresent, pengar eller champagne, men detta kommer troligtvis försvinna inom loppet av några dagar. Vill du komplettera din bok med en klassisk och rolig studentpresent kan du dessutom besöka Partykungen.se för bra och uppskattade alternativ. Här hittar du även en av de böcker som är med på vår topplista här nedan.

Topp 5 bästa böckerna att ge bort i studentpresent

De böcker som vi har valt ut passar lika bra för den som precis har tagit studenten, som för den som fortfarande är studerande. Här hittar du bland annat böcker som stärker självförtroendet och självkänslan, men också böcker med de bästa recepten för dig som behöver hålla hårt i varje CSN-krona.

1. Omtyckta människor: forskningen, knepen och övningarna som gör dig likeable

2. Grattis till din examen! – Partykungen

3. Studentkokboken – För alla som vill lära sig laga klassisk studentmat!

4. Vuxen : så funkar det av Stefan Ekberg

5. Varför har ingen berättat det här för mig? av Julie Smith

Även om den inte är med på vår topplista vill vi även slå ett slag för Edward Bloms etikettbok av Edward Blom. I den här charmiga boken får du de bästa tipsen och svaren på alla vett och etikett-frågor du kan tänka dig. En mycket bra och användbar bok för dig som går in i vuxenlivet och ska navigera mellan alla sociala koder och roller.

Rekommenderade artiklar